“Символ Новоросії”, яка командувала бойовиками-танкістами, перейшла на бік України

Дата: 03.03.2019
Автор:

Ворожі пропагандисти "приїхали" - як тепер показувати кіно про танкістів "Новоросії"?

Пропагандисти Росіїї і “Новоросії” аж надривалися, восхваляючи цю жінку і ставлячи її в приклад іншим. Вона стала прототипом головної героїні найочікуванішого для бойовиків фільму “Ополченочка”. Тепер – капут і пропаганді Кремля, і танкам, “купленим у воєнторзі”, і військовим таємницям Москви…

“Її називали символом Новоросії! Кремль не пошкодував грошей, аби зняти про неї “перший повнометражний блокбастер” окупованих квазіреспублік – “Ополченочка”. Окупанти завзято анонсують прем’єру – “Ополченочки” на день перемоги 9-го травня. А тут така підстава”, – написав журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”, передають Патріоти України.

Журналіст, який встиг поспілкуватися з жінкою, яка покинула бандформування, продовжує: “Головна героїня “стрічки” – втекла з окупованої території. Незважаючи на високу військову посаду, кар’єру, гроші і почесті – жінка вирішила перейти на бік України. За дивним збігом, одразу після того, як хтось підірвав одразу вісім танків бойовиків, що стояли рядком на полігоні.

А, головне, Світлана вивезла з ОРДЛО докази, які засвідчують злочини росіян та їхні наміри подальшого вторгення на українську територію. Просто золотий свідок”.

У сюжеті на ТСН телеканалу “1+1″ Світлана заявила: у разі необхідності вона готова знову взяти до рук автомата або сісти на танк. Але тепер воюватиме тільки за Україну – проти її ворогів!

Ось вона - та сама жінка, яка знову готова сісти на танк, але щоб воювати проти ворогів України...

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру