Нові українські авто пройшли перевірку боєм

Дата: 28.02.2019
Автор:

Військовослужбовці 24 окремого штурмового батальйону під час занять з бойової підготовки продовжують вдосконалювати бойову майстерність у всіх видах бойового застосування підрозділів та забезпечення бою – повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише Автотема з посиланням на Богдан.

До навчань з бойовою стрільбою, які нещодавно відбулися на одному з полігонів, залучався особовий склад штурмових, танкових рот, розвідувальних та медичних підрозділів.

Під час навчань командири підрозділів набували досвіду щодо організації взаємодії з танковими підрозділами, а особовий склад підвищував професійні навички у знищенні танків, кулеметних обслуг, групи піхоти та мішені умовного противника.

Разом з елементами бойової підготовки особовий склад відпрацював питання надання медичної допомоги пораненим та їх подальшу евакуацію з поля бою силами медичного екіпажу на автомобілі «Богдан 2251». Таке поєднання військові пояснюють тим, що навчання проходять з урахуванням бойового досвіду, який був отриманий військовослужбовцями цього відомого підрозділу під час виконання бойових завдань в районах проведення ООС.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року корпорація «Богдан» достроково виконала контракт на виготовлення і постачання санітарних автомобілів «Богдан 2251» до Збройних сил України. Військовим була відправлена фінальна партія техніки, яка призначена для вивезення поранених та подальшої евакуації до медичних лікувальних закладів.

Автомобілі «Богдан 2251» були завчасно доправлені до частин та підрозділів: корпорація достроково виконала замовлення 2018 року від Міністерства оборони, забезпечивши армію необхідною сучасною технікою, пристосованою під потреби фронту. Ці автомобілі здатні впоратися із бездоріжжям для термінової евакуації поранених, саме вони замінюють застарілу радянську техніку на фронті.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру