Українські вишиванки радують око на святкових заходах та курортах усього світу

Дата: 08.02.2019
Автор:

Джамала на острові Маврикій

Українська зірка Джамала, яка зараз разом з чоловіком насолоджується екзотичним відпочинком на острові Маврикій, прогулялася вздовж океану в розкішній сукні-вишиванці. Знімками в національному вбранні вона поділилась в Instagram.

Артистка позує на фоні заходу сонця на океанічному пляжі біля самої води.

“Українська вишиванка виглядає особливо на маврикійському узбережжі”, – підписала Джамала фото, на якому вона – у червоній сукні з білими вишитими мотивами на рукавах і подолі.

Виявилося, що вбрання Джамали виготовив український бренд UkrLook. Ціна такої вишитої сукні-міді 4 800 грн.

Маша Єфросиніна на курорті в Арабських Еміратах

Тим часом і популярна телеведуча Маша Єфросиніна, яка вирушила з чоловіком і дитиною на відпочинок до ОАЕ, знову порадувала своїх підписників новим знімком.

На фото, опублікованому на сторінці Маші в Instagram, вона сидить на тлі яскравої зелені, що росте на піску. При цьому на зірці, що відпочиває в Арабських Еміратах, надіта довга синя вишиванка з пишними рукавами і орнаментом у вигляді чорно-білих кольорів.

Нагадаємо, що в оксамитовій сукні від українського дизайнера Юлії Магдич на Різдво вийшла в світ на курорті у Яремчі актриса Ольга Сумська.

Ольва Сумська у Яремчі на Прикарпатті

Вишиванки не обходять увагою і голлівудські зірки. Наприклад, актриса Кетрін Зета-Джонс під час відпочинку на Кубі покрасувалася в легкій сукні з вишивкою.

Одяг українських брендів взагалі стає все більш затребуваним у світі. Нещодавно відома співачка Дуа Ліпа виступила на святковому концерті в Чикаго у платті з колекції Resort 2019 української дизайнерки Наталії Зінько.

Австралійська співачка Кайлі Міноуг на своє шоу в ірландському Дубліні вдягнула чорний наряд від українського бренду Anna October.

Американська актриса Дакота Джонсон на 17-й щорічний Міжнародний кінофестиваль у Марокко теж прибула в українському платті – на червоній доріжці вона з’явилася в наряді бренду Bevza вартістю 670 доларів.

В українських нарядах на святкових заходах та на відпочинку помічені Демі Мур, Діта фон Тіз, Клаудія Шиффер та інші зірки світового масштабу…

Петро ДОБРО

Кетрін Зета-Джонс з Майклом Дугласом на Кубі

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру