Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ готові здійснити масову висадку за будь-яких умов: на дахи будинків, на палуби кораблів і навіть на замінованих територіях

Дата: 03.02.2019
Автор:

Перші навчання у 2019 році провела 81 окрема аеромобільна бригада, йдеться на її сторінці у Facebook. Під час навчань десантники відпрацювали стрибки з парашутом та висадку з вертольоту в умовах, коли його неможливо посадити на землю.

“Перші стрибки 81 окремої аеромобільної бригади у 2019 році – виконано! Окрім того, десантники нашої, 81 окремої аеромобільної бригади, відпрацювали спосіб висадки з вертольоту за допомогою “Адаптер-М1″, – йдеться у повідомленні.

Заначено, що використання “Адаптеру-М1″ ефективне в умовах, коли рельєф місцевості не дозволяє посадити вертоліт, а також під час надзвичайних ситуацій або висадки на обмежені ділянки. Такими ділянками може бути дах будівлі, палуба корабля чи частково замінована територія.

“Загалом було здійснено 78 стрибків та 350 спусків по спеціальному канату з комплекту бортового обладнання “Адаптер-М1″, – зазначено у повідомленні.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру