Популярні американські видання The Rolling Stone та The New York Times назвали український гурт Dakh Daughters головним відкриттям GlobalFest-2019

Дата: 23.01.2019
Автор:

Популярне американське видання The Rolling Stone, присвячене музиці й культурі, виокремило український жіночий гурт Dakh Daughters і назвало його головним відкриттям GlobalFest-2019.

Музичний фестиваль проходив у Нью-Йорку. Виконавці з усіх куточків світу  демонстрували свої таланти і влаштовували справжні шоу.

Журналісти видання та експерти в галузі музики назвали 5 найкращих виступів GlobalFest, зокрема, захоплені відгуки отримав український гурт, що виступає в жанрі «фрік-кабаре».

The Rolling Stone пише, що те, як дівчата з Dakh Daughters виглядають і рухаються на сцені, нагадує героїв мультфільмів Едварда Горі та фільмів режисерів Братів Квей. Обличчя учасниць гурту були розфарбовані в стилі пантоміми, костюми біло-чорні, а у вухах – сережки у формі черепів. Також, на думку  журналистів видання, спів українського гурту нагадіє творчість Тома Уейтса або Регіни Спектор. “У їхньому співі чується гармонійний український народний спів, французький реп і регбі, замішані у правильних пропорціях”, – говориться у публікації.«В их музыке слышится гармоничное украинского народное пение, французский реп и регги, замешанные в правильных пропорциях. Они исполнили песню о коте, в которой очень много мяукали, и нечто похожее на кан-кан», — говорится в статье.

Кількома днями раніше знамените америанське видання The  New York Times назвало виступ Dakh Daughters одним з найкращих на фестивалі і розмістило фото гурту у якості головної ілюстрації до публікації про GlobalFest.

Як повідомлялося раніше, кліп українського гурту KAZKA, який не раз потрапляв у світові чарти, побив новий рекорд по переглядах на YouTube.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру