“Зірковий” черкащанин в Києві і волонтери у Черкасах підготували новорічні подарунки бійцям на передовій

Дата: 29.12.2018
Автор:

Лідер "Бумбоксу", черкащанин Андрій Хливнюк у мосент доставки "оборонноукріплюючої" піци в столичний офіс

В останній робочий день цього року столичні волонтери влаштували аукціон, щоби назбирати гроші на купівлю квадрокоптера для військових у зоні ООС. Лотами були українські зірки, які власноруч доставляли піцу в офіс, повідомляє ТСН.

Лідер гурту “Бумбокс”, черкащанин Андрій Хливнюк розвозив піцу на власному автомобілі – за 5 порцій офісні працівники виклали 16,5 тисяч гривень. Андрій доставку робив безкоштовно – гроші збирають на купівлю квадрокоптера для військових. “Зараз якраз в таку погоду, люди сидять в окопах, шоби я міг тут у теплі везти смачну піцу. Що значить витрачаю час – це найменше, що я можу зробити, і це классно”, – каже музикант.

Ініціатор акції, засновник фонду "Повернись живим!" Віталій Дейнега

Напередодні волонтери влаштували аукціон: будь-хто міг замовити доставку піци від зірок. Лоти – лідер “Бумбокса” Андрій Хливнюк, вокаліст гурту “Дахабраха” Марко Галаневич та режисер Ахмет Сеїтаблаєв.  “Щоби люди наостанок, перед тим, як уже йти їсти олів’єшку, зробили щось хороше. У цей час так сталось, що в 58-й бригаді потрібен коптер – зберем на цей коптер, нагадаємо людям про війну”, – пояснив засновник фонду “Повернись живим” Віталій Дейнега.

Один квадрокоптер коштує 50 тисяч гривень, але завдяки українцям за дві доби зібрати вдалося понад півмійльона гривень. Вони підуть ще й на комп’ютери для інших бригад…

Тим часом з рідного міста Андрія Хливнюка – Черкас, на фронт вирушив важко «напакований» гостинцями-смаколиками мікроавтобус у супроводі волонтерів. «Спонсор Новорічного настрою бійців – супермарект “МОЛЛІ”! Буде у солдат все як вдома: і олів’є, і мандарини, і шампанське!» – прокоментувала поїздку черкаська волонтерка Оксана Циганок, яка зараз саме прямує на передову у складі «гумконвою» з Черкас.

Вся Україна напередодні Новорічних і Різдвяних свят традиційно об’єднується у боротьбі проти Зла…

Черкаські волонтери дорогою на передову. 29.12. 2018 р.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру