У Києві презентували книгу про Сенцова англійською мовою

Дата: 09.12.2018
Автор:

У Києві 8 грудня пройшла презентація книги Олександра Мимрука “Олег Сенцов” англійською мовою. 

Про це повідомляє “Крим.Реалії”.

“Сенцов – це людина, яку знають багато, але він прихований з боку життєвого шляху. Фактично всю його біографію доводилося складати з невеликих фрагментів. Такими фрагментами були свідчення людей, які знають Олега, або працювали з ним.

Ця книга – спроба систематизації, а з іншого боку – спосіб дослідження і сприйняття Олега Сенцова”, – розповів Олександр Мимрук.

Представник видавництва “Фоліо” Олександр Красовицький заявив, що  частина виданих книг буде реалізована в українських книжкових магазинах, іншу частину тиражу передадуть в держоргани, зокрема, до МЗС.

Зазначається, що вперше книжку “Олег Сенцов” представили в Києві 27 жовтня 2017 року.

Вона складається зі спогадів людей, які добре знають Сенцова, з уривків його книг і сценаріїв до фільмів та з фрагментів протоколів допитів свідків, які проходять у його справі. У книзі багато фотографій, з домашнього архіву та з залу суду.

Раніше російський режисер Аскольд Куров повідомив,що незаконно засуджений в РФ український режисер Олег Сенцов йде на поправку після припинення голодування, але він все ще перебуває у медсанчастині колонії.

Нагадаємо, Олег Сенцов, якого було незаконно затримано у травні 2014 року та засуджено до 20 років колонії суворого режиму у серпні 2015-го,  утримується у російській колонії “Білий ведмідь” в Ямало-Ненецькому автономному окрузі РФ.

 

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру