Український письменник зібрав за 1 день 1 млн грн на підтримку армії

Дата: 01.12.2018
Автор:

Відомий український письменник та виконавець Сергій Жадан зібрав 1 млн грн на благочинному аукціоні у Харкові. Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці діяча у Facebook.

Як інформує офіційна сторінка Сергія Жадана у Facebook, під час художнього благодійного аукціону спільно з Kharkiv School of Architecture на підтримку медичної служби «Ульф» 1 ОШР ДУК вдалося продати роботи харківських художників на суму близько 1 млн грн: «Таким чином ми не лише закрили потребу медиків-добровольців в апаратурі для їхнього реанімобіля, а й вирішили придбати для них позашляховик». Письменник пообіцяв, що про використання решти зібраної благодійної суми обов’язково відзвітує найближчим часом.

На що підуть кошти, які залучив письменник

Сергій Жадан зазначив: «Часто питають, чи змінився Харків за останні чотири роки. Так ось, на мою суб’єктивну думку, Харків за останні чотири роки не змінився. Харків і далі підтримує українську армію. І працює на українську перемогу». Також письменник уточнив, що «Ульфу» вже передано 260 тис грн. Ці кошти скерують на придбання апаратури в реанімобіль та на купівлю позашляховика. «Решту суми ми (за згоди та підтримки “ульфівців”) перерахуємо ближчим часом на інші потреби, пов’язані з армією, передусім — на медичні потреби українських військових. Про все відзвітуємо», — зазначено на сторінці діяча.

Джерело: www.nachasi.com

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру