Розповідаючи про напад на українські кораблі, польський телеканал TVP Info порівняв російську вояччину з нацистами

Дата: 30.11.2018
Автор:

Польський інформаційний телеканал TVP Info, власником якого є польська державна телекомпанія TVP, в ефірі однієї з програм в оформленні студії використовував символіку нацистської організації СС в назві Росії, повідомляють Патріоти України із посиланням на Radio Zet.

Обговорення теми ескалації російсько-українського конфлікту в Керченській протоці проходило в програмі Міхала Рахонія «Minęła 20» в «TVP Info» д-ром Єжи Таргальским і Камілом Басаєм з Фонду «Безпечний кіберпростір». Таргальский говорив про те, що Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Україні у зв’язку з майбутніми президентськими виборами. Політолог також заявив, що недавні події є небезпечними і з точки зору польського інтересу, оскільки «для Росії ми – один регіон, який потрібно освоїти».
Каміль Басай з Фонду захисту кіберпростору в зв’язку з цим нагадав про недавню помилкову тривогу, коли в розісланих чоловікам призовного віку SMS містилося розпорядження прибути на призовний пункт нібито в зв’язку з кризовою ситуацією в Україні. Басай сказав, що це було свого роду «тестуванням», ймовірно, пов’язаним з підвищеною активністю Росії в кіберпросторі.
В цей же час на задньому плані проектувалося зображення, в якому Російська Федерація порівнювалася з нацистською організацією СС. Йдеться про написи: «Achtung RuSSia! Achtung RuSSia». На зображенні обличчя президента Росії Володимира Путіна відображалося у вигляді черепа, що складається з банок з «циклоном B», отруйною речовиною, яку Третій рейх використовував для знищення в’язнів нацистських таборів смерті.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру