На Донбасі затримали оператора безпілотника

Дата: 08.11.2018
Автор:

Українські військовослужбовці затримали біля військової частини в Бахмуті Донецької області чоловіка з безпілотниками.

Українські військовослужбовці запобігли на Донбасі несанкціонованому прольоту безпілотного літального апарату над територією однієї з військових частин. Про це в четвер, 8 листопада, повідомляє прес-служба ЗСУ.

Зазначено, що 7 листопада близько 20:00 поблизу однієї з військових частин, що в місті Бахмут Донецької області, черговою зміною був помічений проліт безпілотника.

“Мобільна група військової частини негайно вибула в імовірний район запуску БПЛА. В ході розшукових заходів вдалося затримати чоловіка на автомобілі, який керував безпілотником. В автомобілі виявили два дрони і ноутбук, пристрої управління БПЛА”, — доповіли військові.

Відомо, що підозрюваний, автомобіль і технічні засоби передали співробітникам Служби безпеки України зі складу Операції об’єднаних сил.

У ЗСУ попередили, що будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами й арсеналами або на підльоті до них будуть збивати без попередження, а причетних до таких інцидентів осіб — затримуватися і притягувати до відповідальності відповідно до законодавства України.

 http://vgolos.com.ua

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру