Рекорд Гіннеса: на Одещині богатир зі Львова перетіг зубами на 16 метрів 614-тонний корабель

Дата: 05.11.2018
Автор:

Львівський богатир Олег Скавиш, прозваний “Тягнизубом”, уже тягав зубами поїзд, автобус і трамвай з людьми, сани, віз із гарбузами і навіть літак. А цього разу задумав у незвичний спосіб «перепаркувати» корабель.

Новий рекорд Тягнизуб встановлював на території Іллічівського судноремонтного заводу на Одещині. Корабель “Верещагіно” вагою 614 тонн силач тягнув зубами, вчепившись у сталевий трос. Старший помічник док-майстра Судноремонтного заводу Роман Дрона пояснює: «Якщо так тянути, то завантаження трішки менше, йде вздовж, тобто достатньо для того, щоб потягнути».

Із другої спроби львівський богатир перетягнув корабель на 16 метрів. Ділиться враженнями: «Ніби, все вдалося. Було дуже складно, такі великі дистанції не для людей з моєю комплекцією».

Завдяки незвичному досягненню Олег Скавиш встановив рекорд, який потрапить у Книгу Гіннеса. Є у вчинку богатиря і соціальна складова. За словами “Тягнизуба”,цим рекордом намагався привернути увагу до проблеми бездомних тварин і жорстокого поводження з ними.
Окрім того, українець намагається привернути увагу людей до проблем хворих дітей. Усі кошти, зібрані, завдяки цій події, передадуть у фонд допомоги онкохворим дітлахам.

https://zaxid.net/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру