“Козацька воля-2018″: бійці ДШВ за підтримки ВМС і авіації відпрацювали десантування бронетехніки з кораблів на морське узбережжя

Дата: 10.10.2018
Автор:

Один із етапів військових навчань “Козацька воля – 2018” ЗСУ відбувався на острові Тендрівська коса (Херсонщина). Туди прибули літаки штурмової та військово-транспортної авіації Повітряних Сил, підрозділи армійської авіації Сухопутних військ, Військово-Морські Сили та Десантно-штурмові війська, розповідають у Міноборони.

Тренування розпочали із висадки на узбережжя острову повітряного десанту з літаків Ан-26. Також відпрацювали десантування вантажів з важким піхотним озброєнням та боєприпасами.

Зайнявши вигідну ділянку морського узбережжя, “марунові берети” забезпечили висадку морського десанту з бронетехнікою.

Однією із задач комбінованого повітряного і морського десанту було випередження противника, щоб зайняти вигідну ділянку морського узбережжя. Потім відпрацювали протидію морському десанту, який висадив противник для сприяння дій наступального угрупування Сухопутних військ.

Далі десантники захоплювали плацдарм та розвивали наступ при вогневій підтримці штурмової і армійської авіації, артилерійських підрозділів окремої десантно-штурмової бригади.

Нагадаємо, військові навчання “Козацька воля-2018” стартували 25 вересня та закінчилися 29 вересня. Їх проводили у багатьох регіонах України. Завдання – відпрацювати навички адекватного реагування на загрози на різних напрямках для відбиття можливої збройної агресії.

У навчаннях, зокрема, взяли участь військовослужбовці однієї із частин Десантно-штурмових військ ЗСУ на Херсонщині.

Вони відпрацювали потужний вогневий удар підрозділів армійської авіації по силам умовного противника. Далі при підтримці реактивної та самохідної артилерії в “бій” вступив рейдовий загін окремої десантно-штурмової бригади ДШВ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру