У прокат виходить нова військова кінострічка – “Позивний Бандерас”

Дата: 08.10.2018
Автор:

Уже цього тижня, 11 жовтня, у широкий український кінопрокат виходить військова стрічка “Позивний “Бандерас”, яка розповість про події, що відбуваються у зоні АТО.

Фільм розповідає про те, як восени 2014-го року в зоні АТО група контррозвідників на чолі з досвідченим капітаном Антоном Саєнком (позивний “Бандерас”) намагаються запобігти диверсії та знешкодити російського підривника “Ходока”.

Завдання ускладнюється тим, що події відбуваються біля рідного села “Бандераса”, яке він давно залишив. Місцеві ставляться до нього як до зрадника, а до українських військових – як до ворожої сили. Коли завдання майже виконане, диверсант тікає разом із заручниками. Відлік часу пішов на хвилини, а під загрозою відтепер не тільки  односельчани, але й кохана жінка “Бандераса”.

За основу сценарію, написаного Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим, взяті щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним “Індіанець” та розповіді воїнів АТО.

“Дуже символічно, що фільм з’явиться у кінотеатрах саме на Покрову, в День захисника України. Адже головний герой картини – це збірний образ справжнього українця – сильного, хороброго, здатного відстоювати свою землю і перемагати у боротьбі за неї. Сподіваюся, глядач гідно оцінить цю картину, бо вона зроблена якісно, з любов’ю до українців і до кінематографа”, – зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Знімали фільм із травня 2017-го року, а головними локаціями стала Херсонщина та Одещина.

Нагадаємо: нещодавно український поп-рок-гурт “Без Обмежень” презентував кліп на пісню “Воля”. Композиція є офіційним саундтреком до художнього фільму “Позивний “Бандерас”.

Зйомки кліпу відбувались на одному з військових полігонів. Для достовірності відтворення військових подій для зйомок відео були залучені ветерани АТО та волонтери.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру