Від вибуху в окупованому Донецьку обгорів комуніст Хакімзянов, який претендує на пост “глави” фейкової “ДНР”

Дата: 29.09.2018
Автор:

Обсмалений вибухом Хакімзянов - "ум, чєсть і совєсть" комуністів на позачергових виборах "глави ДНР"

Під час вибуху у будівлі в окупованому Донецьку, де проходив з’їзд так званої “Компартії “ДНР”, постраждало четверо осіб, трьох з яких госпіталізували до місцевих лікарень.

Про це повідомляє “Интерфакс“.

“На момент вибуху в будівлі перебувало близько 50 осіб. На місці вибуху знайшли пакет. Постраждали дві жінки, в однієї з них сильні опіки. Також постраждав Ігор Хакімзянов – кандидат на пост глави “ДНР”, – розповів член “Компартії “ДНР” Геннадій Фоменко.

У свою чергу, глава “Компартії “ДНР” Борис Литвинов повідомив, що будівля, де проводився з’їзд, сильно постраждала. У ній вигоріло кілька кімнат на першому поверсі.

- Це наша будівля, сьогодні 307 делегатів брали участь в роботі з’їзду. З’їзд закінчився, я проводив нараду. Коли закінчувалася нарада, ми виходили з кімнати і в цей момент пролунав вибух. Буквально на наших очах. Сильно постраждала секретар міськкому Ірина Якіна, у неї множинні осколкові поранення тіла та обличчя. Також госпіталізовано ще двоє людей,
– сказав бойовик.

Окрім того, помічник Хакімзянова Михайло Чумаченко розповів, що в їхньої співробітниці Ольги поранення і обпечене обличчя, ще в одного молодого бойовика і 45-річної жінки також важкі поранення.

Також зазначається, що у будівлі спрацював вибуховий пристрій, на місці знайдено пакет.

“Закладка була зроблена заздалегідь – орієнтовно за день до з’їзду”, – повідомило джерело видання.

За його словами, правоохоронні органи проросійських бойовиків розглядають причетність української диверсійно-розвідувальної групи як основну версію.

Цього ж дня, 29 вересня у Красному Лучі на Луганщині стався вибух на колишній автобазі, переобладаній терористами під військову базу. Район вибуху оточений бойовиками, які нічого не можуть пояснити переляканим місцевим мешканцям. Що сталося на базі і чи є потерпілі – наразі ще не відомо.

https://24tv.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру