“Козацька воля-2018″: українські ВМС, відпрацьовуючи взаємодію з авіацією та сухопутними військами, провели бойові стрільби

Дата: 29.09.2018
Автор:

В Україні тривають масштабні командно-стратегічні військові навчання “Козацька воля-2018”, повідомляє Міноборони.

Участь у тренуваннях беруть, зокрема, Військово-Морські Сили ЗС України.

Українські ВМС потренувалися взаємодіяти з іншими родами та видами ЗСУ, виконуючи різні операції. Наприклад, відпрацювали взаємодію з десантниками – висадку морського десанту на необладнане узбережжя.

Водночас, катерні тактичні групи провели бойові стрільби, забезпечили ізоляцію ділянки морського узбережжя та захист морських комунікацій.

Маневрений рятувальний загін у взаємодії з авіацією відпрацював надання допомоги аварійному кораблю та рятування особового складу, що плаває на воді.

Водночас у навчаннях взяли участь військовослужбовці однієї із частин Десантно-штурмових військ ЗСУ на Херсонщині.

Вони відпрацювали потужний вогневий удар підрозділів армійської авіації по силам умовного противника. Далі при підтримці реактивної та самохідної артилерії в “бій” вступив рейдовий загін окремої десантно-штурмової бригади ДШВ.

Під час рейдових дій десантники знищили різні цілі умовного противника як наземні, так і повітряні. Зокрема, здійснили бойові пуски із зенітних ракетних комплексів “Стріла-10” для ураження “малої авіації” противникa.

Нагадаємо, військові навчання “Козацька воля-2018” стартували 25 вересня. Вони відбуваються у багатьох регіонах України. Завдання – відпрацювати навички адекватного реагування на загрози на різних напрямках для відбиття можливої збройної агресії ворога.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру