Великобританія відправить в Україну морську піхоту і патрулі Королівського флоту

Дата: 22.09.2018
Автор:

Британський міністр оборони Гевін Вільямсон під час візиту до українських військових на передовій на Донбасі

Британія збільшить свою підтримку Україні: цього року відправить морських піхотинців, а 2019-го розширить присутність патрулів Королівського флоту в Чорному морі. Про це заявив міністр оборони Гевін Вільямсон після відвідин України, пише видання The Telegraph, передають Патріоти України.

“Те, що ви бачили, – це незалежна вільна нація, на яку напав сильний сусід. Ми бачили, як українці зібралися разом, щоб відбити це вторгнення і витіснити тих, хто хотів би завдати їм шкоди”, – заявив Вільямсон у коментарі журналістам The Telegraph, які приїздили з ним в Україну. Він зазначив, що російська агресія поширюється і на Чорне море, де росіяни хочуть відкрити “нові фронти”.

“Ми будемо розширювати наші зусилля щодо навчання і підтримки за допомогою Королівського флоту і морської піхоти, стежачи за тим, щоб український флот і українські збройні сили володіли навичками і технічними можливостями для протистояння загрозам, що зростають”, – повідомив міністр оборони. Він підкреслив, що доти, поки для України є небезпека, Великобританія надаватиме підтримку. “Що безпечніше вам тут, то безпечніше нам у Великобританії”, – додав Вільямсон. Вільямсон перебуває з візитом в Україні із 17 вересня. Він уже провів зустріч із президентом Петром Порошенком і міністром оборони Степаном Полтораком. Він також побував у зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру