Черговий росіянин попросив політичного притулку в Україні

Дата: 22.09.2018
Автор:

На Сумщині прикордонники затримали громадянина РФ, який намагався незаконно потрапити на територію України, повідомили в прес-службі ДПСУ.

Співробітники Держприкордонслужби затримали чоловіка вночі за допомогою приладу нічного бачення: росіянин попросив політичного притулку в Україні.

“Затриманий 25-річний чоловік, житель Москви, звернувся до правоохоронців із заявою про надання йому статусу біженця”, – кажуть прикордонники.

За словами затриманого, в себе на батьківщині він піддався переслідуванням російськими спецслужбами за політичні та релігійні погляди. Зокрема днями його звинуватили в збудженні ненависті та ворожнечі.

Через те, що його оголосили у федеральний розшук, та через ризик бути затриманим російськими прикордонниками, чоловік вирішив потрапити в Україну незаконно.

Чоловік розповів прикордонникам, що брав участь в мітингах та підписував петиції: “Орієнтовно тиждень тому до мене додому увірвалися спецслужби і незаконно почали проводити обшуки, обіцяли притягти до кримінальної відповідальності за те, що я беру участь в акціях проти чинної влади РФ”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру