Хай знов заскиглять вороги: наближається час презентації продовження “ВОЛЯ: The WILL” – українського фантастичного коміксу в жанрі альтернативної історії

Дата: 12.09.2018
Автор:
Перший в Україні амбітний проект якісно нового зразка “ВОЛЯ: The WILL” – український фантастичний комікс в жанрі альтернативної історії, надзвичайно креативно, по-сучасному висвітлює історію часів Української Держави 1918 року.
Жанрово це мікс стім-панку, фантастики, екшену, фентезі та навіть жахів. Наразі виходить друком друга частина коміксу, серед вигаданих персонажів якого і реальні історичні постаті, – зокрема, й Агатангела Кримського – історика, письменника, вченого-сходознавця, одного із засновників Всеукраїнської Акадаміх Наук, який довгий час жив і працював у Звенигородці на Черкащині. Про те, що він з’явиться у коміксі “Воля-2», свого часу повідомляли В’ячеслав Бугайов – автор ідеї, продюсер і сценарист, та Олександр Філіпович – менеджер проекту, співавтор концепції і так само сценарист.
Старт продажів продовження надзвичайно популярного українського коміксу, присвяченого подіям Української революції і Визвольної боротьби 100-річної давнини, запланований на грандіозний Comic Con Ukraine, що відбудеться вже 22-23 вересня на «Арт Завод Платформа» (м.Київ, вул. Біломорська,1).
На читачів чекає багато сюрпризів, зокрема – анонси нових проектів (зокрема, і комп’ютерної гри “Воля”) – про це повідомляє команда коміксу The Will, кожна новина про який вже традиційно викликає чергову хвилю “за парєбріком”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру