Лідер гурту “ТіК” готовий їхати на концерт у Росії – тільки на танку

Дата: 09.09.2018
Автор:

Влітку українському колективу “ТіК” пропонували виступити в російській Пермі. Коли ж лідеру гурту Віктору Бронюку зателефонували, щоб запитати, скільки буде коштувати такий концерт, той іронічно відповів, що небагато. “Потрібно лише купити та заправити танк, на якому ми й приїдемо”.

Бронюк зазначає, що минулого року гурту активно пропонували виступати в окупованому Криму. “Дзвонили й запрошували: “Приїжджайте, та чого ви? Ми ж хочемо, щоб ви приїхали, бо коли ви приїжджали, то було супер”. Ми приїдемо туди, коли там буде український прапор, а зараз не маємо такого бажання”, – сказав музикант в інтерв’ю “Укрінформу”.

Нагадаємо: Росія окупувала півострів у 2014 році. Потратити туди легально можна лише через українські контрольні пункти в’їзду-виїзду. Тим росіянам, які прибувають на півострів безпосередньо з території РФ, забороняють в’їжджати в Україну здебільшого на три роки. Таких вже щонайменше сотня. Це й російський режисер Микита Михалков, Дмитро Фомін, телеведучий Дмитро Шепелєв, співак Василь Вакуленко (“Баста”).

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру