На Міжнародному авіашоу в Чехії трійка військових літаків з України вразила глядачів демонстрацією вищого пілотажу

Дата: 02.09.2018
Автор:

На Міжнародному авіашоу CIAF-2018 в Чехії український літак Су-27 у супроводі двох винищувачів продемонстрував вищий пілотаж, повідомляє “Главком”.

В авіаційному показі Україну представляли два СУ-27 та ІЛ-76 Повітряних сил ЗСУ. Вони здійснили політ на висоті лише 0,97 метра над злітною смугою аеропорту.

Цьогоріч відкривати авіашоу разом з іншими дипломатами мав честь посол України в Чехії Євген Перебийніс. Українську делегацію представляв Заступник командувача ПС ЗС України генерал-майор Віктор Киниченко.

З делегацією також прибув легенда української авіації Олександр Оксанченко, який і керував винищувачем СУ-27. Його вважають найкращим льотчиком-винищувачем України, яким захоплюються в усьому світі.

Нагадаємо: нещодавно Українські льотчики вразили публіку на міжнародному авіашоу RADOM-2018 у Польщі, який тривав з 24 по 29 серпня. Цей фестиваль було присвячено 100-річчю з дня створення збройних сил Республіки Польща. На заході продемонстрували понад 110 цивільних і військових машин з різних країн.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру