У Холодному Яру пройде Всеукраїнська теренова гра “СІЧ: Сила і Честь” імені братів Чучупак

Дата: 31.08.2018
Автор:
Міністерство молоді та спорту України відповідно до плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та Центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Луцька з 20 по 23 вересня 2018 року проводитимуть у Черкаській області (Чигиринський район, с. Буда, урочище Холодний Яр) Всеукраїнську гру «Теренова гра «СІЧ – сила і честь» імені братів Чучупак.
Метою гри є вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, а також виховання сучасної молоді з метою залучення до вивчення історії України,ознайомлення з українською духовно-культурною спадщиною, сприяння зацікавленості та бажанню виявляти національно-патріотичні якості в повсякденному житті.Інформацію про осіб, які бажають взяти участь у грі, необхідно подати до 07 вересня 2018 року на електронну адресу: npvmms@msms.gov.ua.Інформацією про захід можна ознайомитись на офіційній сторінці гри: www.facebook.com/ terenivka.sich/.

Контактна особа у Міністерстві молоді та спорту України: Олексій Саввін, головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання (044) -246-62-35).

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру