Українські десантники у Шотландії здобули “золото” спортивних змагань для військових ветеранів, що мають поранення

Дата: 15.06.2018
Автор:

 Шестеро українських десантників виграли марш-кидок для поранених ветеранів на змаганнях к Великій Британії The Cateran Yomp 2018.

Про це повідомляє командування десантно-штурмових військ України, пише styler.rbc.ua.  За 23 години військові пройшли майже 90 км в Шотландії. У команді десантників всі шість – учасники АТО. Їх них троє – діючі офіцери ЗСУ, двоє звільнених в запас і представник Нацгвардії.

Щоб завоювати першість, учасникам змагання потрібно було пройти дистанцію менше, ніж за 24 години. Українські військові зуміли подолати її за 23 години. Примітно, що половина інших учасників не змогла закінчити дистанцію, яка проходила по гірській місцевості. По всій дорозі були чекпоінти, де можна було відпочити і поїсти.

“Було досить складно, однак цікаво. Особливо запам’яталися досить круті підйоми, їх було десь чотири, по 800 метрів кожен. Проте ми це змогли. Ми показали хороший результат, діяли однією командою, як прийнято у нас в ДШВ (десантно-штурмових військах)”, – розповів учасник команди старший лейтенант Олексій Чушкін.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру