Російська ФСБ лише зганьбилася, спробувавши викрасти з України особистого ворога Путіна

Дата: 04.06.2018
Автор:

Із України намагались викрасти колишнього полковника ФСБ Росії, який вважається особистим ворогом Володимира Путіна. Очільник потужного антитерористичного підрозділу на півдні РФ втік до України у 2014 році через конфлікт із керівництвом каральної системи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Втікач спричинив справжній міжнародний скандал, коли у німецькому фільмі “Холодна війна Путіна” розповів про таємні терористичні операції ФСБ в Європі. Ймовірно, стрічка стала для нього вироком. Колишні роботодавці вирішили викрасти ренегата для показового суду.

Відповідаючи на питання кореспондента ТСН Андрія Цаплієнка про мету російських спецслужб, полковник заявив, що доставлення до РФ носить “сакральний характер”, адже “ніхто не може піти зі структури”. “Іншого варіанту аніж моє знищення не було”, – переконаний екс-ФСБшник.

Доправити втікача в Росію доручили українському гастарбайтеру. Євген Епенер отримав аванс і виїхав з Воронежа до України. Він має вичерпну інформацію про нову особистість полковника-дисидента. За викрадення Євгенові, не вагаючись, запропонували 25 тисяч доларів.

Для здійснення операції Євген має двох поплічників, але для операції учасників замало, тому знайшов професійних злочинців. Полковника ФСБ мали викрасти до 9 травня.

Банда найманців привезла полковника-втікача на Харківщину, де розмістила у конспіративному будинку. Євген надіслав фотозвіт кураторові. У цей час головний замовник чекає по той бік російського кордону. Умови такі: Євген надсилає фото, потім перетинає кордон, і забирає гроші разом із інструкціями – що далі робити з жертвою.

Євген зустрічається зі своїм куратором у російському містечкові Шебекіно, що біля українського пункту пропуску “Плетнівка”. Назад до конспіративного будинку викрадач повертається з повними кишенями доларів.

При цьому йому дали нові вказівки: втікача доставити живим. Та великі плани не вдалося втілити. Серед учасників банди були українські контррозвідники. Увесь час конспіративний будинок був під прицілом снайперів. Хата, машина, навіть одяг викрадачів – звідусіль пильнували приховані відеокамери.

Контррозвідники швидко дізналися, що викраденого ворога Кремля планували вести в Суми, а потім до кордону.

Хороша новина полягає в тому, що у ФСБ є вікно на кордоні в Сумській області. Погана новина – агентура противника є там, де можна здобути особисті дані будь-якої людини. Навіть в українській в’язниці найманець ФСБ боїться російської спецслужби. “Безпечніше мені буде в Європі. Тут небезпечно бути. Російські спецслужби діють нагло, вважаючи цю територію своїм анклавом, зоною своїх постійних інтересів”, – вважає полковник.

Контррозвідка проти ФСБ РФ. Цього разу рахунок на користь українців. Але немає сумнівів у тому, що імперія спробує завдати удару у відповідь.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру