Покарали ворога за порушення Мінських угод: в одному бою бійці батальйону “Донбас” знищили російського терориста і захопили у полон трьох його дружків

Дата: 22.05.2018
Автор:

Проведена 46-м штурмовим батальйоном “Донбас-Україна” операція привела до знищення позиції проросійських бойовиків, з якої здійснювали обстріли та коректування вогню по населеному пункту Травневе у Донецькій області. Про це повідомив головний редактор видання “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

“Порушників Мінських угод покарано. Унаслідок дефіциту боєприпасів і обмежень на бойове застосування легким озброєнням, яке дозволено застосовувати Мінськими угодами, розвалити добре укріплені й обладнані позиції противника не можна. Тому командування 46-го батальйону провело операцію із примусу до припинення вогню доступними засобами. Українська бойова група здійснила раптове захоплення укріпленої позиції виключно із застосуванням стрілецької зброї”, – підкреслив він.

За даними журналіста, обстріли Травневого тимчасово припинено. “Чудовий успіх, і готова модель дій для усіх підрозділів операції Об’єднаних сил”, – зазначив Бутусов.

Командир 46-го батальйону Збройних сил “Донбас-Україна” В’ячеслав Власенко (позивний Філін) повідомив у Facebook, що вбитий під час рейду бойовик – уродженець російського міста Білгорода.

“Трьох бойовиків зі зброєю захопили в полон (уродженці міст Єнакієвого і Горлівки). Розвідгрупа успішно і без втрат повернулася в розташування свого підрозділу”, – написав він.

Також про успішну операцію українських бійців повідомили на сторінці ООС.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру