100 тисяч доларів – на карту з дерева: українські стартапи все частіше отримують закордонне фінансування

Дата: 14.05.2018
Автор:

Український проект настінної карти світу від компанії Enjoy The Wood зібрав на Kickstarter понад 100 тисяч доларів, пише AIN.ua. Автори планували зібрати лише 15 тисяч доларів…

Дерев’яна карта зроблена в трьох розмірах – M, L, XL. Також є два варіанти: зі штатами США, Канади, Австралії та столицями або без цих позначок. Карта доступна на вибір англійською, німецькою та французькою мовами. А також у шести кольорах: натуральному, жовтому, синьому, червоному, коричневому та чорному.

До комплекту входять іконки корабликів, літаків та компас. Відповідно до опису на сторінці Enjoy The Wood, на установку подібної конструкції йде не більше 40-60 хвилин. Коштує карта від 109 до 299 доларів у залежності від розміру й комплектації.

Enjoy The Wood заснувала 2014 року сімейна пара – Ігор і Марина Фостенки, а також їхні батьки. На початку березня 2018 року бренд отримав патент на карту, а 27 березня розпочав просування на Kickstarter. За першу добу вдалося зібрати 68% від необхідної мінімальної суми.

Доставляти дерев’яні карти покупцям почнуть із серпня цього року.

Раніше ж українська компанія, яка займається розвитком енергозберігальні технологій, отримала фінансову підтримку від європейських інвесторів у сумі 200 тисяч євро. Всього ж, як заявив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Михайло Титарчук, за останні п’ять років українським стартапам вдалося залучити понад 400 мільйонів доларів інвестицій.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру