Новий бойовий модуль “Дуплет” успішно пройшов випробування і готовий “попрацювати” вогнем по головах ворогів України

Дата: 05.05.2018
Автор:

Від “Житомирського бронетанкового заводу” українське військо звикло отримувати БМП-1, БМП-2 та їхні модернізовані версії. Але цього разу житомирські зброярі підготували для українських захисників особливий подарунок. Бойовий модуль “Дуплет” буквально нашпигували різнокаліберною зброєю, так що буде чим давати відсіч навіть у затяжних боях.

На башті “Дуплета” розміщені дві автоматичні 30-ти міліметрові гармати, які за одну хвилину вистрілюють 1000 снарядів, тобто 16 за секунду. Такий вогневий дощ дозволяє вивести з бою укріплені вогневі точки, легку бронетехніку і повітряні цілі, які низько літають, наприклад, гвинтокрили. Якщо ж немає потреби у настільки активній атаці, то стріляти можна і з однієї гармати.

Бойовий модуль озброєний автоматичним гранатометом, двома кулеметами калібру 7, 62 міліметрів і чотирма пусковими установками протитанкового ракетного комплексу “Бар’єр”. Усі вони об’єднані в комп’ютеризовану систему управління вогнем.

У розпорядженні екіпажу тепловізор, лазерний дальномір та лазерний канал наведення ракет на ціль. Це дозволяє виявляти ворожий об’єкт на відстані до восьми кілометрів вдень і чотирьох вночі.

Цей бойовий модуль у Житомирі розробляли під свій БМП-2, але з мінімальними змінами його можна адаптувати й до іншої української бронетехніки,- наприклад, до бойового танка.

24tv.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру