Сашко Лірник порадував українську дітвору виходом книги з новими казками

Дата: 30.04.2018
Автор:

У київському видавництві “Зелений Пес” вийшов друком другий том «Казок Лірника Сашка» – від улюбленця дітвори родом з Умані на Черкащині.

«Мої казки — той щасливий випадок, коли подобаються і дітям, і дорослим. Я розказую їх — і всі слухають. І тішаться всі. Цей жанр — українська химерна казка, — і в ньому кожен знаходить щось для себе. Хтось — цікаву оповідь, хтось — гумор, хтось — дивовижні пригоди, ще хтось — романтику, або й народний характер і побут,» — говорить Сашко Лірник.

У другому томі «Казок Лірника Сашка» вміщено дев’ять нових казок від найвідомішого казкаря України з ілюстраціями Інокентія Коршунова. Класичні українські персонажі, як-от дівчина Маруся, швець, циган чи купець — постали в казках з гумором, але не без моралі. Самобутні та не нудні — це про казки Сашка Лірника. Вони яскраво ілюструють факт, що українська традиційна казка — це весело, не нудно та ще й неймовірно красиво. Все завдяки ілюстраціям, які більше схожі на картини-полотна, аніж на малюнки у дитячій книжці.

Нову книгу Сашка Лірника з акційною знижкою можна замовити на сайті «Всі книги».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру