У Харкові донецькі ультрас спалили прапор фейкової “Новороссіі”, розгорнувши його на фоні чорного знамена Холодного Яру

Дата: 24.04.2018
Автор:

Шквал обурливих публікацій в українських ЗМІ спричинило повідомлення колишнього бійця полку «Дніпро-1», тележурналіста «24 каналу» Володимира Шердеги про те, що 21 квітня поліція Харкова нібито склала протокол за «дрібне адмінпорушення» на ветерана АТО, ультрас ФК «Шахтар», який за тиждень до того спалив прапор так званої «Новороссіі» – фейкової республіки, яку сепаратисти намагалися проголосити в окремих районах Донецької та Луганської областей.

14 квітня в Харкові, під час матчу київського «Динамо» і «Шахтаря» ультрас донецького клубу підпалив прапор терористів так, що це було видно усім трибунам і футболістам на полі. Знаково, що при цьому поруч інші ультрас гордо розгорнули своє рідне, священне для кожного чорне знамено Холодного Яру з гаслом «Воля України або смерть!»

“Сожгли флаг, чтобы показать, что дончане не сепары, что дончане еще более ненавидят оккупантов – на более серьезном-личном уровне, чем например жители Черкасс. Луганчане и крымчане нас поймут”, – написав у себе на сторінці у соцмережах донецький ультрас Віталій Овчаренко.

«Ультрас “Шахтера” – патриоты Украины… Мы будем поддерживать и стоять на их стороне при их задержаниях, если ультрас “Шахтера” против террористов”, – заявив на підтримку донецьких побратимів ультрас харківського “Металіста” на псевдо «Чілі».

Разом з тим, на фоні потужної хвилі негативного реагування на інцидент, харківська поліція вже поспішила заявити, що з хлопцем тільки «побесідували», а ніякий протокол за хуліганство не складали. «З хлопця взяли пояснення, він заявив, що це була спланована акція, і ми вирішили, що причин для складання протоколу немає. До спалення прапора терористів це не має ніякого відношення», – заявила начальник прес-служби ГУНП України в Харківській області Олена Баранник.

Ярослав ЗВЕНИГОРА

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру