Національна збірна команда України з історичного середньовічного бою, яка торік блискуче перемогла росіян і стала абсолютним переможцем у Барселоні, потребує підтримки!

Дата: 20.04.2018
Автор:

Цього року “Битва Націй” вперше відбудеться у Римі, 3-6 травня, і також вперше Національна збірна команда України з історичного середньовічного бою залишилась без фінансової підтримки… І це – збірна, яка торік дала привід для радості кожному українцеві – розгромивши збірну Росії і здобувши абсолютну перемогу на «Битві націй» в іспанській Барселоні!

Історичний середньовічний бій – сучасне бойове мистецтво, що поєднує в собі елементи боротьби, фехтування та рукопашного бою, під час якого бійці використовують оптимізовані копії середньовічних лицарських обладунків.

В Україні середньовічний бій  має статус офіційного виду спорту та стрімко розвивається на всіх континентах світу. Хлопці та дівчата з цього лицарського спорту виступають у різних номінаціях: турнірних – де змагаються у фехтуванні один на один, та бугуртних – масових повноконтактних поєдинках 5 на 5 або 21 на 21, які відрізняються особливою видовищністю. Заслуговує уваги обладунок бійців – це поєднання максимального історичного відтворення та сучасних захисних можливостей. Зброя ж є повною історичною копією, єдине усі ці мечі, алебарди, фальшіони та сокири є незагостреними.

Головна подія у ІСБ – Чемпіонат Світу “Битва Націй”, започаткований у 2010 році. Сім років поспіль українці програвали за крок до перемоги, доки нарешті торік у Барселоні не вибороли перше місце у королівській номінації – у бою 21 на 21, нарешті витіснивши росіян з п’єдесталу! 

«Перемога збірної у твоїх руках! – звертаються реконструктори на офіційній сторінці збірної у Facebook.

Під час наполегливого тренувального процесу Національна збірна команда України з історичного середньовічного бою зіткнулась з черговим випробуванням на міцність. Цьогоріч, вперше за 9 років існування Чемпіонату Світу “Битва Націй”, бійці залишились без спонсорської підтримки і, крім вартісного обладунку та поточних витрат на улюблену справу, змушені шукати додаткове фінансування для участі у чемпіонаті.

Бійці збірної самостійно оплачують:
- виготовлення командної форми (cotte d’armes) для змагань
- проведення спільних тренувань Збірної в Києві
- створення командних футболок та регланів

Щоразу перед виходом на ристалище, дивлячись у вічі супротивнику, в найзапекліші моменти бою ми знаємо, що робимо це недаремно. Ми відчуваємо вашу підтримку – вболівальників, які нас підбадьорюють рідними гаслами з трибун та вірять у перемогу України переглядаючи трансляцію. Ми віримо, що і цього разу, ви допоможете! Ми віддячимо перемогою.

Команда з 50 чоловік потребує підтримки у розмірі 200 000 гривень. Ця сума включає витрати на автобуси для бійців та габаритного спорядження за маршрутом Київ – Рим в обидва кінці, з розрахунку 150 доларів/людина. Познайомитись з кожним членом збірної можна на цій сторінці за хештегом #бійці2018. Переконайтесь на власні очі, що ці хлопці й дівчата варті вашої підтримки!”

Підтримати збірну:
4149 6293 9144 6218 
Валерій Вознюк (Vozniuk Valeriy) капітан Збірної України

На сторінці Національна збірна України з Історичного середньовічного бою буде опубліковано фінансовий звіт.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру