США не збираються визнавати результат “виборів” президента РФ у окупованому Криму

Дата: 06.03.2018
Автор:

Перед виборами Президента Російської Федерації посол США в Україні Марі Йованович нагадала, що Крим – це частина України. Про це посол сказала в інтерв’ю телеканалу “Прямий”.

Зокрема, її запитали, чи будуть США визнавати вибори президента РФ в Криму, які відбудуться 18 березня, і чи будуть визнавати Володимира Путіна в якості законного президента, нагадуючи про проведення виборів на півострові.

“Я думаю, що як і з усіма виборами в Криму – спосіб, яким ми трактували ці вибори в минулому, є таким, що ми не визнали їх”, – сказала Йованович. Вона також наголосила на незмінності позиції США щодо Криму. “Тому, як ми знали з самого початку, ми віримо і стверджуємо, що Крим – це Україна”, – заявила посол.

Верховна Рада закликала міжнародне співтовариство вжити заходів, щоб не допустити проведення виборів президента Росії в Криму.
Президент України Петро Порошенко теж закликав міжнародних партнерів не лише до політичного засудження проведення незаконного виборчого процесу на півострові, але й вжити належних заходів для недопущення своїх громадян до так званого “міжнародного спостереження”. Таку заяву Петро Порошенко зробив під час зустрічі з Міністром закордонних справ Фінляндії Тімо Сойні.

А нардеп від фракції “БПП” Ірина Фріз заявила, що представники України звернулися до країн-членів НАТО не визнавати результати президентських “виборів” в окупованому Криму. Про це вона написала у Facebook після панелі Міжпарламентської ради Україна-НАТО “Мілітаризація Криму і порушення прав людини на півострові”.

Як повідомлялося, 5-6 березня в Одесі триває засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО. “Символічно, що цей діалог, який зібрав учасників з 12 країн-членів НАТО, відбувається у дні четвертої річниці анексії Криму і початку окупації української землі, окупації Донбасу”, – зазначила перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко. Вона відзначає, що держави-учасниці Альянсу продовжують висловлювати підтримку Україні.

І через 4 роки після окупації Криму півострів в усьому світі визнають звичайним регіоном України. Ось так, скажімо, сьогодні бачать статистику "Козацького краю" вороги України з-за "порєбріка"....

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру