Найвідоміший у світі “кінокілер” на зйомки свого останнього фільму приїхав в Україну

Дата: 26.02.2018
Автор:

Знаменитий французький актор Жан Рено (найбільш відомий за роллю Леона-кілера в однойменному фільмі) зіграє головну роль в українсько-французькому трилері “Останній крок”. Для француза кінострічка стане завершальною у його кінокар’єрі, повідомили у Держкіно.

“Останній крок” – це спільний проект України та Франції вартістю близько 74 мільйони доларів, з яких частину профінансує й Держкіно. Зніматимуть фільм у Карпатах (на озері Синевир), у Києві, в Нью-Йорку та в Канаді.

Режисером та автором сценарію трилеру виступив француз Фредерік Петіжан, а оператором-постановником – триразовий лауреат премії “Сезар” кінооператор Тьєррі Арбоґаст.

“Останній крок – це розповідь на межі психологічного трилера та фільму-ініціації, між вчорашнім та сьогоденним, де кожен елемент підкреслюється та посилюється ретроспективою”, – зазначив режисер стрічки.

У фільмі також зіграють: Сара Лінд, Том Хоппер, Гарі Дурдан та українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко.

“Співпраця з зірками такого масштабу – це черговий етап розвитку нашої кіноіндустрії та свідчення довіри до рівня нашого професіоналізму з боку європейських колег”, – наголосив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру