Святослав Вакарчук: в Україні і політики повинні бути “кіборгами”!

Дата: 19.02.2018
Автор:
Лідер групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, який не має бажання і не планує балотуватися на пост президента України, розповів, що успішний політик в сучасній Україні має бути “кіборгом”.

Роздуми з цього приводу він виклав у своєму Twitlonger, передають Патріоти України.

“Людина, яка йде в політику або до виконавчих або судових органів, повинна бути прикладом. Це як записатися добровольцем на фронт. Не буває так, щоб ти йшов на війну і не жертвував комфортом, спокоєм сім’ї, власною безпекою. Люди йдуть захищати свою країну , усвідомлюючи ризики. Саме цим добровольці надихають інших. Успішний політик в такій державі як сьогоднішня Україна має бути не просто добровольцем. Успішний політик в Україні сьогодні має дійсно бути “кіборгом”, – написав він.

На думку Вакарчука, тільки власним прикладом і вчинками можна завоювати авторитет. “Генерал наказує, але спить в окопах з солдатами. Учитель веде учнів на гору, але їсть вечерю за одним столом з ними. Лікар лікує хворобу, але при цьому думає про те, як хворому полегшити біль. Вчений задоволений відкриттям, але радіє справедливим зауваженням від колег. Батько думає про те, що буде з його дітьми, коли його самого вже не буде на цьому світі”, – пояснює свою позицію відомий співак, приводячи метафоричні приклади.

За словами лідера “Океана Ельзи”, цими принципами повинен керуватися будь-який політик, який “претендує на місце в історії”, а якщо не претендує – “нехай забирається назад в “тил”. “Бо на фронті від таких – ніякої користі. Тільки зайву порцію каші з’їдають. Не місце таким політикам на”передовій”!” – резюмує Вакарчук.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру