Віднині 16 лютого – День військового журналіста України

Дата: 16.02.2018
Автор:

Відтепер 16 лютого – у день загибелі Дмитра Лабуткіна – в Україні на державному рівні відзначатимуть День військового журналіста.

Військового журналіста Дмитра Лабуткіна, який загинув три роки тому під Дебальцевим, посмертно нагородили відзнакою Міністерства оборони. Нагороду Дмитра, завдяки якому суспільство побачило евакуацію військ з “котла”, отримував його батько.

Відтепер 16 лютого – у день загибелі Дмитра Лабуткіна – в Україні на державному рівні відзначатимуть День військового журналіста.

“Окреме свято має бути військового журналіста. Військовий журналіст, якщо він буде постійно знаходитися на передовій, то не будуть виникати питання. З 2014 року у нас виникало багато питань про неправдиві втрати, фейки. Відколи речник почав знаходитися постійно на передовій – ці питання зникли”, – зазначає речник штабу АТО Леонід Матюхін.

Сьогодні ж було вручено 60 нагород. Передовсім тим, хто за три роки конфлікту працював безпосередньо на лінії фронту, передавав повідомлення про ситуацію в АТО. Серед нагороджених – прес-офіцери, знані глядачами зведеннями зі сходу; оператори та фотокореспонденти, які ризикували життям, фільмуючи кадри найзапекліших зіткнень.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру