У Москві й Пітері скасували концерти співака-українця. Не сподобалася пісня “Когда наши танки въедут в Москву”

Дата: 10.02.2018
Автор:

Концерти українського виконавця з американським громадянством Захара Мая скасували у Санкт-Петербурзі та Москві. Хоча один концерт у столиці Росії у виконавця поки ще запланований. 9 лютого уродженець українського Харкова Захар Май мав виступити у Москві в клубі “Швайн”. Однак виступ там скасували. У дирекції клубу не пояснили причину такої відмови, передають Патріоти України із посиланням на російський телеканал “Дождь”.

Натомість у санкт-петербурзькому клубі “Цоколь”, де концерт мав відбутися 14 лютого, заявили, що концерт скасували через “неприйнятні публічні висловлювання музиканта”, щоб уникнути “провокацій і розпалювання ненависті”.

Через які саме висловлювання скасували концерт Захара Мая в “Цоколі”, в клубі не уточнили. Там лише підкреслили, що причиною стали слова музиканта, “опубліковані днями в ЗМІ, які викликали широкий громадський резонанс”.

Скоріш за все мова йде про матеріали у виданнях “Вести.ру”, “Дни.ру” та “Комсомольская правда”, де погляди музиканта називають русофобськими. І задаються питанням, чи виконає музикант пісню “Когда наши танки въедут в Москву”. 25 лютого заплановано виступ музиканта в московському клубі “Гоголь”. Про його скасування поки не повідомлялося.

Колись Росія вже вибухала істерикою у соцмережах з приводу слів іншої пісні Захара Мая – “Под холодный шепот звезд мы взорвали Крымский мост”. Проте тоді Захар Май пояснив у соцмережах: «Никто не собирается взрывать Крымский мост. Это фантастическое сооружение, которое однажды свяжет украинский Крым с украинской Кубанью»

Захар Май

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру