Українські ІТ-проекти здобули три “Оскари” в технічній галузі

Дата: 31.01.2018
Автор:

Премію Golden Kitty Awards називають “Оскаром” в технічній галузі. Так, сервіс Setapp, український продукт PatentBot та сервіс Petcube Bites забрали три номінації цієї премії, йдеться на сайті Golden Kitty.

Сервіс Setapp переміг у номінації “Найкращий споживацький продукт”. Це альтернатива магазину Mac App Store, тільки для комп’ютерів компанії Apple. Його відмінність ще у тому, що він пропонує одразу підписатися на всі додатки свого онлайн-магазину, а не купувати їх по одному. Це дозволяє заощадити час та гроші.

Наступний переможець – український продукт PatentBot. Він отримав перемогу у номінації “Бот року”. Цей бот допомагає реєструвати торгові марки для бізнесу, ціна його послуг значно нижча ринкової.

І третій український сервіс-переможець – Petcube Bites. За ним закріпили номінацію “Найдивніший продукт року” (англ. WTF Product of the Year). Компанія створює інтерактивні камери та годівнички для домашніх улюбленців. Вони тепер популярні в усьому світі. А все починалось зі збору грошей на краудфандинговій платформі Kikstarter.

Окрім Petcube, на цю ж номінацію претендував проект компанії The Boring Company американця Ілона Маска – вогнемет “для захисту від зомбі”, який програв українцям.

Окрім проектів-переможців на інші номінації премії претендували ще 4 українські розробки.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру