У Києві відкривається виставка у 3-D форматі, присвячена 100-річчю Української революції

Дата: 25.01.2018
Автор:

У Музеї театрального, музичного та кіномистецтва України відкриється виставка із хронікальних фільмів оброблених у трьохвимірному форматі.

Кадри хронікальних фільмів, відреставрованих і вперше оброблених у об’ємному форматі – основа документального проекту “Генерація волі”. Так, у виставці використані матеріали до фільму “Українська революція за спогадами Всеволода Петріва” і “Тризуб Нептуна” режисера Івана Канівця.

Відкриваючи ювілейний 95 рік від дня створення МТМК України, виставка вперше представляє унікальні фондові рукописи, пов’язані з діячами Української революції.Зображення краєвидів Києва і Севастополя кін. ХІХ – поч. ХХ ст., переведені у 3D-формат. Також можна буде побачити зразки комп’ютерної обробки зображень кораблів Чорноморського флоту, які піднімали українські прапори в 1917–1918 рр.

До створення виставки долучилися: ЦДКФФА ім. Г. С. Пшеничного, ЦДАВОУ, Музей Української Революції 1917-1921 рр., режисер І. Канівець зі знімальною групою, художник В. Придатко-Долін, автор сценарію х/ф “Гіркі жнива” Р. Бачинський-Гувер.

Час: 25 січня – 25 лютого, щодня (крім вівторка), 10.00-17.00

Місце: Музей театрального, музичного та кіномистецтва України, вул. Лаврська, 9 корп. 26

www.istpravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру