“Стояв на асфальті, у лижі обутий…” Піймали поставщика терористів “ДНР”, якому захотілося відпочити на курорті у Прикарпатті

Дата: 18.01.2018
Автор:

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали в Івано-Франківській області бізнесмена, який виготовляв і поставляв військове спорядження терористичній організації “ДНР”. Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Правоохоронці встановили, що уродженець Маріуполя останнім часом проживав у тимчасово окупованому Донецьку. Він зареєстрував за псевдозаконодавством окупантів комерційну структуру, яка брала участь у забезпеченні військовим спорядженням і амуніцією незаконних збройних формувань так званої “ДНР”.

Співробітники спецслужби задокументували, що зловмисник отримував сировину і комплектуючі з РФ через закриті Україною пункти прикордонного пропуску. Він повністю платив всі “податки” в фейкові структури бойовиків, гроші від яких шли на фінансування незаконних збройних формувань терористів.

Оперативники СБ України затримали спільника терористів у готельному номері на території одного з туристичних комплексів Прикарпаття, куди він приїхав на відпочинок. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 258-5 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру