СБУ “постукала в гості”: арештований екс-”міністр” Криму, який сприяв окупації українського півострова Росією

Дата: 05.01.2018
Автор:

Зрадник-"міністр" - не перший і не останній, до кого завітала в гості СБУ...

СБУ виявила в Києві колишнього “міністра охорони здоров’я Криму” Петра Михальчевського і проводить обшук в місці його проживання. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

 Згідно з повідомленням, співробітники Служби безпеки встановили факт перебування у Києві колишнього так званого “міністра охорони здоров’я Криму” Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 Кримінального кодексу України у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук.

Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, “службове посвідчення” за підписом Аксьонова та інші документи,  що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою. Слідчі дії тривають.

Замість "міністерського" крісла Михальчевський готується посидіть на тюремних нарах...

За інформацією телеканалу “Прямий“, Михальчевського знайшли й затримали у квартирі багатоповерхівки на вул. Воскресенській у Києві.

Михальчевський отримав свою посаду в окупаційній адміністрації Криму ще в березні 2014 року, після анексії півострова. Втім, “міністром” він був лише кілька місяців.

“Що цікаво: власне, цю людину, Петра Михальчевського, називають одним з тих людей, який придумав дуже цікаву схему, як же виманити у українців українські паспорти. Він обіцяв, що всі отримають безкоштовні медичні поліси, але для цього необхідно обов’язково отримати російське громадянство і російський паспорт “, – зазначила кореспондент телеканалу.

Документи, вилучені у арештованого зрадника: паспорт РФ з двоголовим птахом на печатці і "міністерське посвідчення" від Аксьонова - видане вже після анексії Криму, але завірене українською печаткою з тризубом - бо "своєї" тоді ще не зробили

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру