Український оперативно-тактичний ракетний комплекс “Грім” зможе скинути “гостинці” на ворожі голови на відстані 500 кілометрів

Дата: 03.01.2018
Автор:

Як стало відомо, перший діючий оперативно-тактичний ракетний комплекс “Грім” готовий до повнофункціональним випробувань. Про це повідомило джерело в Міноборони України, зазначає Український мілітарний портал.

Повідомляється, що вже завершено цикл випробувань двигунів нового комплексу, а також і шасі, яке разом з ракетними контейнерами було представлено малій кількості журналістів.

Як відомо, цей комплекс зможе вражати цілі на відстані у 300 км, що відповідає параметрам Режиму контролю за ракетними технологіями.

Перші фото демонструють п’ятивісне шасі, яке в перспективі буде використано і для іншого оперативно-тактичного комплексу “Вільха”.

ОТРК “Грім” матиме дальність стрільби до 500 км. В одноступінчатому варіанті і КВО близько 20 метрів. Весь бойової частини ракети складе 500кг.

Також до польових випробувань готовий і сам ОТРК “Грім-2”, мобільна пускова установка якої передбачає транспортування та запуск двох ракет типу “земля-земля”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру