Відкривши попереджувальний вогонь, українські силовики затримали у Чорному морі іноземне судно з величезною партією контрабанди

Дата: 02.01.2018
Автор:
Іноземне судно з великою партією тютюнових виробів затримано у Чорному морі, повідомляє офіційний сайт Державної прикордонної служби.

Зробити це вдалося у взаємодії співробітників СБУ, Держприкордонслужби та ВМС ЗСУ. Суховантаж під прапором Танзанії прямував за маршрутом Очамчира (Грузія (невизнана Республіка Абхазія) – Варна (Болгарія).

Після надходження інформації від СБУ про те, що цей корабель може використовуватися в протиправній діяльності, він був зупинений ракетним катером “Прилуки”, а також двома новітніми катерами Військово-морських сил України – “Бердянськ” і “Аккерман”.
З метою примусу до припинення протиправних дій ракетний катер “Прилуки” відкрив попереджувальний вогонь з артилерійської установки по курсу судна, яке після цього зупинилося.

За результатом перевірки спільної групи у складі співробітників Держприкордонслужби та СБУ на судні було виявлено 1737 ящиків сигарет без акцизних марок. Документи на виявлений вантаж були відсутні. Крім того, було встановлено, що у двох із 11 членів екіпажу були відсутні паспорти моряків. Наразі судно-порушника затримано. Триває перевірка.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру