Серед звільнених з полону “ЛНР” – двоє ультрас луганської “Зорі”, які демонстративно спалили прапор терористів

Дата: 27.12.2017
Автор:

Ці луганські патріоти України - знову на волі!..

На підконтрольну Україні територію прибули перші 16 українців, які утримувалися бойовиками терористичної “ЛНР”, повідомиляють Патріоти України з посиланням на “Громадське”.

На даний момент процедура обміну полоненими з “ЛНР” була закінчена, натомість у Луганськ передають 99 сепаратистів.

Тепер очікується прибуття полонених, які утримувалися в терористичній “ДНР”, всі списки людей, які підлягають обміну, були узгоджені і процедура почалась.

Відзначається, що 43 людини, що підлягали обміну з української сторони, вже відбули покарання і тому на кордон не прибули. Також, кілька сепаратистів, в присутності “Червоного Хреста”, відмовилися їхати на окуповані території.

Серед вже звільнених з полону терористів «ЛНР» – двоє футбольних ультрас луганської “Зорі” Владислав Овчаренко та Артем Ахмеров. Це стало можливим у ході найбільш масштабного обміну полоненими між Україною і бойовиками. Про це на своїй сторінці у Facebook написали ультрас київського “Динамо”. “Спасибі всім людям доброї волі, які допомагали хлопцям і приймали участь в акціях на їх підтримку!” – йдеться у заяві ультра клубу.

Обидва фаната відомі своїми проукраїнськими акціями на окупованій території. Зокрема, хлопці демонстративно знищили прапор бойовиків. Вони були засуджені до тривалих тюремних термінів за рішенням «суду» фейкової «республіки» за “шпигунство на користь України”. Овчаренко отримав 17 років в’язниці, а його друг Ахмеров – 13 років колонії суворого режиму.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру