СБУ піймала агента ФСБ Росії, який готував теракт у День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2017
Автор:

Ворог з похнюпреною фізіономією - у момент затримання. Оперативна зйомка СБУ

СБУ спіймала агента Російської Федерації, що готував вибух на одному з військових об’єктів Сумської області, повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

“Правоохоронці встановили, що мешканець обласного центру був завербований спецслужбами РФ як інформатор. Чоловік, зокрема, передавав кураторам дані про військові об’єкти та правоохоронні структури регіону”, – повідомили у СБУ.

На початку грудня затриманий отримав від кураторів з РФ нове завдання. Чоловік мав здійснити теракт на військовому об’єкті у День Збройних Сил України. Правоохоронці знайшли у зловмисника вибухівку еквівалентну майже двом кілограмам тротилу. Агент отримав від кураторів вибуховий пристрій через “закладку”.

Співробітники СБУ спіймали чоловіка коли той встановлював вибухівку біля військового об’єкту. Правоохоронці збираються повідомити затриманого про підозру за підготовку теракту. Ця стаття у ККУ передбачає від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Зараз триває досудове розслідування.

Пакет з-під молока і банкуа з-під дешевого енергетика були використані для створення вибухового пристрою, вибухова сила якого еквівалентна двом кілограмам тротилу

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру