На Покрову у серіалі “Гвардія-2″ можна буде бачити “зірку культового фільму “В бій ідуть одні “старики”

Дата: 11.10.2017
Автор:

Кадр з фільму "Гвардія-2": знімалося все максимально наближено до того, як було у 2014-у...

Прем’єра військово-патріотичної драми “Гвардія-2″ відбудеться 14 жовтня в ефірі телеканалу “2+2″ о 20:20. 

“Гвардія-2″ – це двосерійний телефільм про розвідгрупу із колишніх  добровольців, які захищають українські землі від російської агресії у найпекельніші дні  протистояння на Сході України.

Всі події фільму розгортаються навколо розвідгрупи на чолі з колишнім афганцем з позивним “Дід”.  Вчорашні новобранці стають професійними розвідниками та йдуть на нове завдання. У минулому – бізнесмен, чемпіонка зі стрільби, вчений-хімік, запорізький слюсар і доброволець з Криму стають досвідченими бійцями, які знають  що таке війна та біль від втрати близьких друзів. З’являється інформація про можливість повномасштабного вторгнення російських військ та підготовку кривавого теракту у прифронтовому місті, який готують окупанти. Команда “Діда” вступає у битву, аби запобігти страшній трагедії серед мирного населення і виявити “крота” – організатора теракту.

“Ми з вами кожен день переживаємо таку кількість значних потрясінь, що навіть не встигаємо проаналізувати ці події. Я хочу нагадати, що сьогоднішня мирна презентація проходить завдяки тим хлопцям, які на передовій роблять неймовірні речі захищаючи нас. Все, що ви побачили в цій картині, це реально відбувається у нашому з вами житті, Звісно, деякі речі в картині ми показали більш емоційними, а деякі більш художньо, проте всі історії зібрані з вуст реальних учасників подій, – зазначила продюсер каналу 2+2 Оксана Янко-Коваленко. – Всі присутні побачили, що у каналу 2+2 однозначна позиція щодо подій які відбуваються на Сході України. Ми так бачимо, ми так відчуваємо, ми так розуміємо… І я ще раз хочу нагадати, що в щоденній метушні ми не повинні забувати про те, що відбувається і про хлопців які боронять країну!”

Одна з цікавих деталей фільму: у ролі няні Олі, виховательки дитсадка на території, захопленій бойовиками, зіграє  Ольга Матешко – актриса,  яка свого часу зіграла красуню Зою, пілота нічного бомбардувальника з легендарної кінострічки ”В бій ідуть одні старики” українського режисера родом з Донбасу Леоніда Бикова.

Фільм “Гвардія-2″ знято за підтримки Національної гвардії України продюсерським центром Praktika Production на замовлення телеканалу 2+2.

https://tsn.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру