Головнокомандувач Збройних Сил Швеції побував у зоні АТО на Донбасі

Дата: 03.10.2017
Автор:

2 жовтня, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко разом з Головнокомандувачем Збройних Сил Королівства Швеції генералом Мікаелем Бюденом відвідали один з районів проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

Під час офіційного візиту в Україну військової делегації Королівства Швеція та поїздки до району АТО були обговорені питання активізації військово-політичного діалогу та уточнено перспективні напрямки і ефективні форми військового співробітництва між збройними силами України та Швеції.

Під час ознайомлення шведської делегації із безпековою ситуацією у зоні бойових дій, начальник Генерального штабу ЗС України Віктор Муженко звернув увагу шведського колеги на критичний стан об’єктів цивільної інфраструктури, які постраждали від обстрілів російсько-терористичних військ.

Генерал армії Віктор Муженко поінформував генерала Мікаеля Бюдена про те, що піки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО з боку російсько-терористичних військ співпадають із черговими раундами мирних переговорів у Мінську, що засвідчує тиск Російської Федерації на переговорний процес.

Сторони також обмінялися досвідом із питань реформування та розвитку збройних сил обох держав та зміцнення дружніх партнерських відносин між Україною та Швецією.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру