На “Іграх нескорених” у канадському Торонто українські воїни-спортсмени здобули 14 чемпіонських медалей!

Дата: 02.10.2017
Автор:

14 медалей здобула Україна на “Іграх Нескорених” у канадському Торонто: 8 золотих, 3 срібні та 3 бронзові. Сьогодні, 2 жовтня, збірну урочисто зустрічали в аеропорту “Бориспіль”.

Одразу 4 золоті медалі здобув армієць Павло Будаєвський.Павло Будаєвський плаванням займався ще змалку. Утім цього разу змагатися довелося у складніших умовах. Справа в тому, що у 2014-му під Іловайськом Павло був поранений у плече, куля зачепила суглоб і м’язи. Саме думки про те, що він невдовзі повернеться до басейну, підняли чоловіка з лікарняного ліжка. Про це він зізнався журналістам “5 каналу” ще до змагань у Канаді.

“Ми повинні працювати, розвиватися і мріяти. Якщо усе це співпадає і виконується, то, вважаю, що мрія буде здійснюватися”, – поділився Павло Будаєвський.

За один день Павло виборов 4 “золота”. У запливах на всі дистанції – 50 та 100 метрів вільним стилем, 50 метрів на спині і 50 метрів – брасом. Тепер Павло Будаєвський – найрезультативніший спортсмен Національної збірної “Ігор Нескорених”.

Загалом за тиждень Національна збірна Нескорених виборола 14 медалей: 8 золотих, 3 срібні та 3 бронзові. Половину з них українські нескорені здобули в останній день змагань.

www.5.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру