У Донецьку підірване авто “міністра” фейкової “республіки” терористів

Дата: 23.09.2017
Автор:

Фото з місця пригоди з "міністром" вигаданої "ДНР". Донецьк, проспект Миру, 23.09.17 р.

У Донецьку підірване авто “віце-прем’єра” і “міністра доходів і зборів” терористичної організації “ДНР” Олександра Тимофєєва. Цю новину розповсюдило 23 вересня російське агентство РИА Новости з посиланням на джерело в силових відомствах “ДНР”.

“Було два вибухи, скоєно замах на міністра доходів і зборів ДНР Тимофєєва. Він в критичному стані”, – сказав співрозмовник агентства.

Інформацію про те, що постраждав Тимофєєв підтвердив і сумнозвісний Павло Губарєв. За його інформацією, Тимофєєв доставлений у важкому стані в лікарню.

Губарєв додав, що за інформацією його джерел, був здійснений спрямований вибух МОН-90.

Інформацію про поранення підтвердили і в “ДНР”. Відповідну заяву оприлюднено на сайті терористичної республіки.

Надвечір стала відома додаткова інформація щодо вибуху: «міністр» не так постраждав, як про це розказують, до того ж – міг сам інсценізувати «замах». З метою уникнути відповідальності перед спецслужбами РФ за розтрату виділених Кремлем коштів так званий “міністр доходів і зборів ДНР” Тимофєєв сам організував замах на себе. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат України, керівник групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

“За нашими даними, “замах” було ініційовано самим Тимофєєвим у змові з посадовими особами “міноборони ДНР”, з метою уникнути відповідальності перед спецслужбами РФ за розтрату коштів, виділених Кремлем на функціонування “1-го АК ДНР” (ревізія використання даних коштів з початку 2017 р запланована російською стороною на жовтень ц.р.)”, – повідомив він.

За повідомленням РосЗМІ з посиланням на ресурси “ДНР”, замах на Тимофєєва було скоєно о 8:30 на перетині проспекту Миру і вулиці Ульріха.

Тим часом, в прес-службі “міністерства” підтвердили, що був підірваний автомобіль “міністра”, але уточнили: “Де було закладено вибуховий пристрій, ми не знаємо. З міністром щойно розмовляли, він живий-здоровий”.

Нагадаємо: 15 вересня, у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася на території Мурманської області РФ, зламав хребет  заступник головкома ВДВ Росії з повітряно-десантної підготовки генерал-майор Володимир Кочетков, який свого часу керував вторгненням до Криму і окупацією українського півострова. У ДТП загинув його водій. Разом з генералом, якого госпіталізували у тяжкому стані, до лікарні потрапили двоє його супутників – старшина й полковник.

Звичайна аварія з російським генералом, який вкрав Крим - і то переконливіший вигляд мала, аніж "замах" на фейкового "міністра ДНР"...

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру