Бойовики на Донбасі самовільно залишають позиції та звільнюються

Дата: 30.08.2017
Автор:

 На Донбасі бойовики продовжують самовільно залишати позиції та писати рапорти на звільнення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook, передає УНН.

“Продовжуються самовільні залишення підрозділів та написання рапортів на звільнення військовослужбовцями 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і 11-го окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1-го АК, 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2-го АК”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час інспекційної перевірки підрозділів 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка), які перебувають на передових позиціях, встановлено, що наявність особового складу не відповідає кількості за списками, наданими командуванням бригади.

“З метою уникнення відповідальності за провалену роботу з особовим складом та приховування реальної кількості дезертирів, командуванням частин використовується практика звільнення військовослужбовців, які самовільно залишили підрозділи, попередньою датою”, – додали у розвідці.

Нагадаємо, під час святкування Дня шахтаря на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей відмічено зростання кількості випадків злочинних дій російських військовослужбовців щодо місцевого населення та грубих порушень військової дисципліни, які призвели до втрат особового складу.

www.unn.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру