Вперше жінки будуть суддями чоловічого Кубку світу з футболу. Серед рефері – українка!

Дата: 20.08.2017
Автор:

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) вперше надала жінкам право судити матчі офіційного турніру серед чоловічих команд, включивши сім жінок-рефері в список арбітрів юнацького Кубка світу.

ФІФА в п’ятницю, 19 серпня оголосила список з 21 бригади арбітрів, які мають обслуговувати матчі юнацького Кубка світу (гравці не старші 17 років), який пройде в Індії 6-28 жовтня. Судді представляють всі шість конфедерацій, які входять до ФІФА.

“ФІФА також вибрала сім резервних арбітрів, але є невелика особливість. Вперше в історії жінки-рефері призначені на чоловічий турнір. Результати і успіхи, досягнуті в ході спільної підготовки, показали, що прийшов час найкращим представникам жіночого суддівського корпусу обслуговувати турніри за участю чоловічих команд нарівні зі своїми колегами-чоловіками”, – йдеться в повідомленні. У число призначених на турнір семи резервних арбітрів увійшла українка Катерина Монзуль.

На початку серпня повідомлялося, що Комітет арбітрів УЄФА довірив українці Катерині Монзуль провести і матч, який визначав одного з учасників фінального поєдинку жіночого чемпіонату Європи 2017 року. Бригада на чолі з українкою розсудила протистояння між збірними Данії та Австрії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру