“Это наши морды!” – у російських телепропагандистів викликав жах і обурення український комікс “Воля”

Дата: 13.08.2017
Автор:

На російському телебаченні не втомлюються обговорювати нашу країну. Український комікс викликав істерику у гостей програми “Врємя покажет” на пропагандистському “Першому каналі”.

Відповідне відео опубліковане на Facebook-сторінці ”ВОЛЯ”. Так, гості, серед яких в основному пропутінські і одіозні депутати та активісти, почали з піною у рота критикувати український комікс. Вони обурювалися тим, що їхні герої – Ленін, царі та інші історичні особистості – показані в коміксі в негативному світлі. Один із присутніх сказав, що йому “прикро бачити вискалені морди” у коміксі, на що російська ведуча йому сказала: “Це наші морди, друзі!”

Зазначимо, що коли мова зайшла про те, що російський мультик “Маша і ведмідь” набагато кращий, аніж ”ВОЛЯ”, так як відображає суть “російської культури”, присутній у студії польський журналіст Томаш Мацейчук заявив, що “в Росії немає культури”. При цьому, нічого поганого в українському коміксі Томаш не побачив, хоча російські пропагандисти намагалися його налякати.

“ВОЛЯ” знищує Кремль! Український комікс викликав істерику на кремлівському “Першому каналі” і довів до сказу депутатів Думи”, – йдеться в пості. “ВОЛЯ: The WILL” – це серія українських фантастичних графічних романів у жанрі альтернативної історії, події в яких розгортаються на тлі розквіту української держави 1918 року.

До Речі, японський художник нещодавно створив дивовижні малюнки з бійцями АТО, а ізраїльський художник намалював комікс про життя і смерті Путіна. Раніше на російському ТБ випустили сюжет про український “фашистський” фестиваль, який “фінансується владою”.

https://styler.rbc.ua/ukr/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру