Авіація України і США тренувалися спільно наносити удари по ворогу

Дата: 16.07.2017
Автор:

У Миколаєві понад 20 різних літальних апаратів від ЗСУ і ВМС США взяли участь в авіаційному компоненті міжнародних навчань “Сі Бриз-2017″.  Усі елементи і дії багатонаціональних штабів та сил відпрацьовувалися за стандартами НАТО.

 Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, учасники навчань відпрацювали тактичні проходи літаків Р-8 Poseidon, вертольотів Мі-14, Мі-24 та Мі-8, роботу з передовими авіанавідниками Су-25.
“Було здійснено показовий політ на конвертопланах CV-24, імітацію виконання ураження наземних цілей зі складних видів маневрів літаком МіГ-29, евакуацію потерпілого на вертольоті Ка-27, а також десантування морських піхотинців і рятувальної парашутно-десантної групи з Ан-2″, – йдеться в повідомленні.
Усі елементи і дії багатонаціональних штабів та сил відпрацьовувалися за стандартами НАТО.
За роботою авіаторів двох країн спостерігали командувач Військово-морських сил ЗСУ Ігор Воронченко, а також запрошені представники Київської асоціації військових аташе.
Як відомо, 10 липня в Одесі стартували двотижневі “Сі Бриз-2017″. У маневрах візьмуть участь понад 30 кораблів, катерів і суден забезпечення, більше 25 літаків і вертольотів, а також особовий склад зі 16 країн світу, включно з Україною, загальною кількістю понад 3 тисячі осіб.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру